www.celtom.nl
Verkoop Wizard

Verkoop Wizard

Met de verkoop wizard van Celtom kunnen op een gebruiksvriendelijke manier offertes, bestellingen en facturen gemaakt worden. In zes stappen worden de benodige gegevens gevraagd en kan de offerte, bestelling of factuur geprint en/of gemailed worden. Van iedere verkoop wordt automatisch een PDF gemaakt die bij de relatie direct weer te raadplegen is.

Er kan vanuit verschiillende bedrijven gefactureerd worden. Aanmaningen kunnen automatisch gemaakt worden van de facturen waarvan de betalingstermijn overschreden is. Betaalde facturen kunnen doorgeboekt worden naar historie waar ze nog wel te raadplegen zijn maar waardoor het overzicht van de lopende facturen beter wordt.


Stap 1. Debiteur

In de eerste stap wordt de debiteur gekozen waarvoor de verkoop bestemd is. Dit kan een bestaande relatie zijn of een nieuwe. Indien er bij de relatie al verkopen zijn gedaan dan worden deze getoond en deze kunnen bewerkt, herhaald, geannuleerd of gecrediteerd worden.


Stap 2. Producten

In de tweede stap worden de producten ingegeven. Er kan gekozen worden uit 4 verschillende manieren om producten te selecteren. Vrij in te geven teksten en kortingen zijn mogelijk.


Stap 3. Bezorgen

De derde stap is optioneel en wordt alleen gebruikt indien u producten heeft die afgehaald of bezorgd moeten worden. De datum en tijd en de kosten zijn in te geven. Ook kan er een bezorg adres worden ingegeven indien deze afwijkt van het normale adres.


Stap 4. Akkoord

In de vierde stap wordt een overzicht van de verkoop getoond en kan er eventueel een betaald bedrag ingegeven worden. De verkoop moet hier geaccordeerd worden.


Stap 5. Voorbeeld

Bij de vijfde stap kan de factuur getoond en geprint worden. Er kan hier een extra tekst toegevoegd worden voor op de factuur. Ook kunnen er bijlagen geselecteerd worden die meegestuurd of gemailed moeten worden.


Stap 6. Afronden

Bij de laatste stap wordt de verkoop afgerond. De PDF wordt aangemaakt en alle gegevens worden in de database opgeslagen. Als er gekozen was voor email dan wordt deze automatisch gemaakt inclusief tekst, verkoop PDF en bijlagen. De email kan nog bewerkt worden voordat hij gestuurd wordt.


Heeft u specifieke wensen of vragen? Wij bespreken en demonstreren graag samen met u alle mogelijkheden.Gemak

Met de verkoopwizard maakt u in een handomdraai uw facturen, offertes en orders.