www.celtom.nl
Website Management

Website Management

Met het Content Management Systeem (CMS) van Celtom kunt u uw eigen website maken en up-to-date houden. Op het moment dat u tevreden bent met het resultaat in de test omgeving dan geeft u aan dat de website geupdate mag worden. Uw bezoekers krijgen geen verkeerde of onvolledige pagina's meer of een website die 'under Construction' is.

U bent niet meer afhankelijk van de backup mogelijkheden van uw hosting provider en er komen geen extra kosten bij voor het maken van backups van uw website database. Alle informatie van uw website staat per slot van rekening in uw eigen centrale database die al dagelijks ge-backuped wordt.

Iedere medewerker in uw netwerk kunt u vragen een aanpassing te doen aan de website. U bent dus niet meer afhankelijk van die ene medewerker, of web designer, die de website kan onderhouden of die alleen de inloggegevens heeft.


Afbeeldingen

Alle afbeeldingen en grafische bestanden die nodig zijn voor de website staan in het Celtom programma. U bepaald zelf de kleuren en de inhoud van de afbeeldingen. Alleen de naamgeving, het formaat en het type van de bestanden liggen vast.


Menu's

Per pagina kan een menu worden geselecteerd waarmee de bezoeker door uw website kan navigeren. In het Celtom programma geeft u eerst de menu regels in en vervolgens deelt u deze via een grafische interface in niveau's in. De menu regels kunnen naar pagina's van uw eigen website linken of naar pagina's van externe websites.


Pagina's

De teksten op de pagina's kunnen in normale tekst worden ingegeven. Bij alle tekst die is gemarkeerd als een koptekst wordt automatisch een pagina snelkoppeling gemaakt in de rechterkolom van de pagina. Hier kunnen ook nog tekst en plaatjes bij worden geplaatst. Het geselecteerde menu voor de pagina verschijnt in de linker kolom van de pagina.


Mededelingen

Korte nieuws meldingen en mededelingen voor uw bezoekers worden op de website scrollend weergegeven. De nieuwste mededeling worden het eerst getoond. Bij elke nieuwe mededeling stopt het scrollen ongeveer 2 seconden. Met de muis kan het scrollen ook gestopt en gestart worden.


Producten

Heeft u producten die u via uw website aan de bezoekers wilt tonen? In het Celtom programma hoeft u alleen een vinkje aan te zetten bij de producten die u wilt tonen. De afbeeldingen en de product gegevens worden dan automatisch mee naar de website gestuurd. Op de website worden de producten automatisch onder de groepen waaronder ze vallen getoond.


Talen

Wilt u de bezoekers van uw website de mogelijkheid bieden een andere taal te kiezen? Ook dat kan want bij ieder onderdeel van de website waar een tekst voorkomt kunt u deze in 5 verschillende talen opslaan.


Synchronisatie

Bij het synchroniseren wordt de website voorzien van de nieuwste bestanden en informatie. U kunt zelf kiezen welke onderdelen u wilt vernieuwen door opties aan- of uit- te vinken. Het synchroniseren van een complete website duurt ongeveer 30 seconden. Dit kan langer zijn indien de hoeveelheid producten en plaatjes groter is.


Heeft u specifieke wensen voor uw website? Wij bespreken en onderzoeken graag samen met u de mogelijkheden.Voorbeeld

Wilt u een voorbeeld website zien? Deze website is in zijn geheel gemaakt via de Celtom software