www.celtom.nl
Financiële Software

Financiële Software

Celtom levert software waarmee u uw hele bedrijfs administratie kunt voeren. De software bestaat uit o.a. een CRM, een offerte en facturerings module en een module voor uw producten en uren. Ook heeft u de mogelijkheid om op een eenvoudige manier uw eigen website te maken en onderhouden.

De software is daarnaast door Celtom aan uw specifieke wensen aan te passen en uit te breiden.


Basis Administratie

In uw basis administratie geeft u alle bedrijfs specifieke informatie van uw bedrijf in. Deze kan dan als basis dienen voor andere administraties die u wilt voeren. Er bestaat bij Celtom geen limiet voor het aantal administraties die u wilt onderhouden. Iedere administratie geeft u een eigen herkenbare naam en vanuit iedere administratie kunt u direct een administratie openen om in te werken.

Op de Basis Administratie pagina vindt u een uitgebreide beschrijving van de mogelijkheden.


Relatie Management

Met de Customer Relationship Management (CRM) module kunt u alle gegevens van o.a. uw klanten, bedrijven en leveranciers beheren. Naast de uitgebreide bedrijfs en persoons gegevens hebben uw medewerkers alle informatie van de ralatie zoals o.a. brieven, documenten, facturen, offertes, bestellingen, aantekeningen, telefoongesprek notities, emails en sms berichten, geboekte uren, verkochte producten, omzetten en de login gegevens bij uw internet site, direct ter beschikking.

Betaald u bij andere aanbieders voor iedere functionaliteit in uw CRM apart? Bij Celtom hoeft u geen optelsom te maken voor extra modules en add-ons, daar zitten alle mogelijkheden al standaard in.

Op de Relatie Management pagina vindt u een uitgebreide beschrijving van de mogelijkheden.


Product Management

Met de Product Management Module van Celtom kunt u uw producten voor in- en verkoop beheren en monitoren. Via de product groepen zijn de producten makkelijk te vinden bij het maken van de offertes, bestellingen en facturen en via uw website. Of het nou producten zijn in kilo's, liters, meters, uren, stuks of een andere maateenheid u kunt ze hier allemaal kwijt. Producten voor bijvoorbeeld abonnementen, verhuur of contracten kunnen automatisch verlengd of beëindigd worden waarbij uw klanten al ruim van te voren automatische herinnerings meldingen kunnen ontvangen.

Op de Product Management pagina vindt u een uitgebreide beschrijving van de mogelijkheden.


Website Management

Met het Content Management Systeem (CMS) van Celtom kunt u uw eigen website maken en up-to-date houden. Op een eenvoudige manier kunnen de pagina's, menu's, producten, plaatjes en mededelingen ingegeven worden. Het Celtom programma maakt de informatie geschikt voor uw website en werkt deze met één druk op de knop bij. U bent niet meer afhankelijk van die ene medewerker, of web designer, die als enige de website kan aanpassen.

Op de Website Management pagina vindt u een uitgebreide beschrijving van de mogelijkheden.


Project Management

Met het Project Management Systeem van Celtom kunnen projecten aangemaakt worden en de uren verantwoordingen en registraties worden bijgehouden. Uren kunnen direct onder debiteuren geboekt worden en per periode worden gefactureerd. Of u kunt projecten aanmaken waaronder uren kunnen worden geboekt om zo inzicht te krijgen in de begrote en bestede uren.

Op de Project Management pagina vindt u een uitgebreide beschrijving van de mogelijkheden.


Verkoop Wizard

Met de verkoop wizard van Celtom kunnen op een gebruiksvriendelijke manier offertes, bestellingen en facturen gemaakt worden. In zes stappen worden de benodige gegevens gevraagd en kan de offerte, bestelling of factuur geprint en/of gemailed worden. Van iedere verkoop wordt automatisch een PDF gemaakt die bij de relatie direct weer te raadplegen is.

Op de Verkoop Wizard pagina vindt u een uitgebreide beschrijving van de mogelijkheden.Software Demo

Wilt u liever een demo van de Cetom software? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.