www.celtom.nl
Financiële Administratie

Financiële Administraties

Celtom is een klein professioneel kantoor voor administratieve en automatiseringsdienstverlening. Onze dienstverlening bestaat uit begeleiding en advisering van (startende) ondernemers op administratief, fiscaal en automatiserings gebied.

Wij gaan samen met u als particulier en/of ondernemer op zoek naar de meest optimale oplossing. Voor de volgende werkzaamheden kunt u bij ons terecht.


Boekhouding

De financiële administratie kunnen wij voor u inboeken, verwerken t/m het indienen van de omzetbelasting aangifte, zodat u zich op uw onderneming kunt concentreren, zonder het financiële resultaat uit het oog te verliezen. U kunt er ook voor kiezen om zelf te boeken in de Celtom software. De gegevens kunnen wij vervolgens inlezen en voor u verwerken. Vanaf januari 2010 kunnen de boekingen ook online gedaan worden zodat de verwerking nog sneller en gemakkelijker zal zijn. Indien u al een ander boekhoudprogramma gebruikt dan kunnen wij uiteraard ook het boekwerk daarin verrichten.


Salarisadministratie en loonbelasting

Ook voor uw salarisadministratie t/m het indienen van de loonbelastingaangifte kunt u bij ons terecht. De door ons opgestelde en verwerkte salarisstroken en jaaropgaven zijn online op te vragen en uit te printen, maar we zenden ze u natuurlijk ook graag per post toe. Mocht u gebruik gaan maken van onze online boekhouding dan wordt daar automatisch de loonadministratie in verwerkt.


Jaarrekeningen

Jaarrekeningen en tussentijdse rapportages kunnen wij ook voor u opstellen. Ook deze kunt u online inkijken indien u gebruik gaat maken van onze software.


Inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting

Wij kunnen ook zorgdragen voor het opstellen en indienen van uw inkomstenbelasting- en vennootschapsbelasting- aangifte.


Celtom Software

Met de software van Celtom heeft u zeer uitgebreide mogelijkheden waarbij u alle informatie altijd geordend en overzichtelijk bij elkaar heeft. Wij geven graag advies over het gebruik van de software.